Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x

Dostava cvetja v podravski regiji ni mačji kašelj

V geografsko tako raznoliki regiji kot je podravska, je kakršnakoli dostava pravi podvig. A brez skrbi, poskrbeli bomo za sveže cvetje na Dravsko-Ptujskem polju ob reki Dravi, za dostavo sezonskih rož po gričevjih severovzhoda in vam pripeljali barvne stožce vaših priljubljenih cvetlic vse do subalpskega gozdnatega hribovja na zahodu.

Ne le po Ljubljani, s kolesom tudi po Mariboru

Za vse romantike nepogrešljivo bi zagotovo bilo kolo, napolnjeno s svežim cvetjem, aranžmaji, stožci in šopki. Vsebina barvne košarice bi se prodajala kot sveže žemljice. Dokler se kdo ne opogumi in začne s cvetličnim kolesarstvom po Mariboru, pa si šopek izberete na spletni strani blooming.si, označite datum dostave rožic in zaključite z nakupom. Cvetje bo na želeni naslov prispelo na klasičen način, po pošti. Zlahka pa bomo za dostavo šopkov poskrbeli tudi v naslednjih občinah: Kungota, Lenart, Ruše, Selnica ob Dravi in Pesnica.

Miklavž, ki ne daruje, ampak prejema

Navajeni smo, da nas decembra obdari Sv. Miklavž. V tega na Dravskem polju pa vam bomo, po naročilu, z veseljem pripeljali vaše izbrane sveže šopke.  Za vse starše in še koga, imamo vselej organizirano dostavo cvetja do Starš. Želite presenetiti prijateljico, sodelavko ali soprogo? Tudi do Hoč, Slivnice, Dupleka, Rač in Frama bomo brez težav dostavili sezonsko cvetje, šopke, stožce ali posebne vrtnice. Če Miklavž obdaruje ali ne, tudi na Ptuju se cvetja vesele.

Dostave svežih šopkov v zagotovo najbolj svete občine v Sloveniji

Le malo koščkov Slovenije ima toliko svetega v imenih občin, kot je to primer v podravski regiji. Sveta Trojica, Sveti Andraž in Sveti Jurij so vsi v Slovenskih goricah in prav do vseh vodijo dostave šopkov naročenih na spletni strani blooming.si. Čudovitih cvetnih aranžmajev pa se bodo veselili tudi občani Svete Ane in Svetega Tomaža. Vse, kar je potrebno storiti, je obisk spletne cvetličarne, izbira rožic in oddaja naročila.

Od Lovrenca na Pohorju do Središča ob Dravi, naša dostava pokrije vse

Iz višin občine Lovrenc na Pohorju, preko Slovenske Bistrice in nižinskih Kidričevega, Hajdine, Vidma, Markovcev, Gorišnice, Ormoža do Središča ob Dravi, užitkov s svežim cvetjem, dolgotrajnimi vrtnicami ali posebnimi stožci, ne bo manjkalo v nobenem domu. Na blooming.si si preprosto izberete želene rožice in z nekaj kliki osrečite sebe ali koga ljubega.

Dostava šopkov deluje tudi od Šentilja do Zavrča

Pokrili smo Podravje od zahoda proti vzhodu, in prav je, da pokrijemo še smer sever - jug. Dostavo cvetja do Šentilja z veseljem opravijo znani pismonoše. V Benediktu, Cerkvenjaku, Trnovski vasi, Destrniku, Juršincih, Dornavi, Cirkulanah in Zavrču se mladi in stari razveseljujejo šopkov in rožic ob posebnih osebnih praznikih, ali kar tako, vsak dan.

Skrajni jug podravske regije je pokrit z dostavo cvetja

V Makolah in čarobnem Štatenbergu se ne znajdemo slučajno, tam se odpravimo čisto namensko. Tudi naročeno cvetje bo tja prišlo s prav posebnim namenom. V spletni trgovini blooming.si izberete želen šopek, embalažo, napišete ljubko posvetilo in dodate še za rožice hranilo. Že naslednji dan se rožic razveselite v Majšperku, Podlehniku, Poljčanah, Žetalah ali Oplotnici.

Kako pa naročite dostavo cvetja na dom?

V spletni trgovini blooming.si is lahko cvetje naročite vsak dan, 24 ur na dan. Vsako naročilo, oddano do 12.ure, gre naprej še isti dan in že naslednji dan se veselite izbranih cvetlic. Izberete želen šopek, velikost, barvo in vrsto cvetja, označite datum dostave in, če gre za darilo, dodate osebno posvetilo.
 
Šopke, ki jih želite prejeti v petek ali jih rabite med vikendom, naročite najkasneje v četrtek do 12. ure.
 
Še klik ali dva vas ločita od izbranega stožca, šopka, sezonskega cvetja ali dolgotrajnih vrtnic. Svežine in barvitosti priljubljenih cvetov ni nikoli dovolj.

Šopki iz naše ponudbe

Šopek Sweet Avalanche

Šopek Sweet Avalanche

od 44,90 €
Šopek Krizantem

Šopek Krizantem

od 23,90 €

Oznake

dostava šopkadostava cvetjadostava rož
NAZAJ
Preberite tudi
Kako podaljšamo svežino šopkov?

Kako podaljšamo svežino šopkov?

Nekaj nasvetov in navodil kako zagotoviti čim daljši obstoj vaših cvetličnih aranžmajev.

Dostava svežega cvetja v obalno - kraško in goriško regijo

Dostava svežega cvetja v obalno - kraško in goriško regijo

Kako cvetni sta ti dve regiji, takoj opazimo iz imena kraja v piranski občini, Portoroža, Nova Gorica pa ima cvet, vrtnico, celo v svojem avtomobilskem grbu.

Pošljite šopek svojim najdražjim v Ljubljano, Maribor, Celje, Novo Mesto, Kranj in v ostala mesta po Sloveniji

Dostava šopka v Ljubljano, Maribor, Celje, Novo Mesto, Kranj in v ostala mesta po Sloveniji

Se približuje rojstni dan, obletnica ali posebna priložnost vaše drage osebe, vi pa še nimate prave ideje za darilo?

Tulipani - najbolj priljubljena spomladanska cvetnica

Tulipani - najbolj priljubljena spomladanska cvetnica

Tulipani so čudovito darilo za vsako priložnost, rdeča pa je v zadnjem času še posebej priljubljena, kot alternativa rdečim vrtnicam.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×