Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x

Dostava šopka na dom

Hitro in enostavno pošiljanje čudovitih šopkov na dom v 4 korakih.
1. Izbira šopka in velikosti

1. Izbira šopka in velikosti

Pošiljanje šopka preko blooming.si je sila preprosto. Izberete želen šopek, velikost in barvo cvetov (če so na voljo), ki ga želite podariti. Vsi naši šopki so izdelani iz rezanega cvetja in so primerni za vse priložnosti. Šopek bo prispel v svežem stanju, tako da bo prostor krasil čim dlje časa.
2. Izbira datuma dostave

2. Izbira datuma dostave

Pri nas se lahko dogovorite za dostavo šopkov in cvetja na točno določen datum. Datum dostave izberete preden šopek dodate v košarico. Dostave potekajo od torka do petka. Šopke dostavljamo po celotni Sloveniji.
3. Dodatna oprema

3. Dodatna oprema

Vse šopke lahko opremite tudi z priročno in lepo vazo za rože. Na voljo je v 3 različnih velikostih. Svetujemo tudi, da ga opremite z hrano za rože, ki bo trajnost šopka še dodatno podaljšala.
4. Posvetilo ali sporočilo

4. Posvetilo ali sporočilo

Seveda nismo pozabili na posvetilo. Preden šopek dodate v nakupovalno košarico lahko vpišete še posvetilo oz. sporočilo. To posvetilo bomo natisnili na lično kartico in jo priložili k šopku. Tako bo prejemnica ali prejemnik šopka uslišal vaš namen ali sporočilo.
In šopek je že na poti

In šopek je že na poti

Šopke lahko pošljemo vam, seveda pa lahko v povzetku naročila spremenite naslov dostave in šopek bo prejela vaša najdražja oseba. Šopke skrbno zapakiramo v primerne embalaže, da se bodo med prevozom počutili varno in se ne bodo poškodovali. Skrbimo tudi, da bodo šopki prispeli sveži in takšni ostali čim dalj časa.
NAROČITE SVOJ ŠOPEK ZADAJ

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×