Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x

Dostava šopka v največji, osrednjeslovenski, regiji - Ljubljana, Logatec, Ivančna Gorica, Kamnik

Vsak dan svež šopek na mizi je najlepši okras vašega doma. Ne čakajte posebnih priložnosti, sveže cvetje naj bo skromno darilce za vašo dušo. Tudi v največjem mestu imate vedno stik z izbrano lepoto narave, cvetjem, zelenjem in bogato barvitostjo.

Najhitrejša dostava rož do Komende

Za dostavo šopka do Komende bi bil Tadej Pogačar najhitrejša in najbolj atraktivna rešitev. Dokler pa fant služi kruh na tujem, je naš izbor Pošta Slovenije. Zagotovo ni tako hitra, se je pa pokazala za zanesljivo partnerico. Ko smo že v Komendi, mimogrede opravimo še z dostavami svežega cvetja do Mengša, Vodic in Kamnika.

S kolesom po Ljubljani

Si predstavljate kolo s posebno košarico, napolnjeno s svežim raznobarvnim cvetjem, ki kroži po Ljubljani? Šopki, rožice in cvetlični aranžmaji bi se prodajali kot sveže žemljice. No, še ena zamisel za v bodoče. Danes si šopek izberete na spletni strani blooming.si, označite datum dostave šopka in zaključite z nakupom. Cvetje bo na želeni naslov prispelo na klasičen način, po pošti. Zlahka pa bomo z dostavo pokrili tudi naslednje občine: Grosuplje, Brezovica, Škofljica, Ig, Medvode in Trzin.

Tudi za Moravče, Lukovico, Dol pri Ljubljani in Domžale bi našli zanimivega dostavljalca

Najboljši slovenski smučarski skakalec vseh časov Peter Prevc, bi bil vsaj tako vabljiv dostavljalec šopkov do Moravč, kot je kolesarski as Pogačar do Komende. No, morda kdaj v prihodnje, trenutno pa se z veseljem obrnemo na Pošto Slovenije.

Dostava v vzhodni del regije

Tudi v Ivančni Gorici in Šmartnem pri Litiji se radi pocrkljate s čudovitim svežim cvetjem. Še iz pižame vam ni treba. V copatih in z navijalkami v laseh sedete za računalnik, izberete šopek, stožec, sezonsko cvetje ali dolgotrajne vrtnice in počakate znanega pismonošo.

Logatec, Vrhnika, Borovnica in Log - Dragomer

Brez skrbi, zahodnega dela regije ne bomo pustili brez svežega cvetja. Tudi za dostavo šopkov v ta del, bomo na blooming.si z veseljem poskrbeli. V Logatcu, Vrhniki, Borovnici in Log - Dragomerju vas lahko vsak dan, ob prihodu iz službe, pričaka barvito cvetje vaše priljubljene spletne trgovine z vedno domiselnimi aranžmaji.

Kaj pa Horjul?

Aha, ste že pomislili, da smo pozabili na dostavo rožic do Trubarjevih Velikih Lašč, kaj? Nikakor. Ne uide nam noben košček te osrednjeslovenske regije, šopke vam bomo dostavili tudi v Horjul, Dobrepolje ali pa Dobrovo in Polhov Gradec.

Potek naročila za dostavo cvetja

Spletna trgovina blooming.si deluje vsak dan, 24 ur na dan. Vsako naročilo gre naprej še isti dan in že naslednji dan se veselite izbranih cvetlic. Izberete želen šopek, velikost, barvo in vrsto cvetja, označite datum dostave in, če gre za darilo, dodate osebno posvetilo. Šopke, ki jih želite prejeti v petek ali jih rabite med vikendom, naročite najkasneje v četrtek do 12. ure.
 

Zdaj, ko veste kako preprosto je naročanje na blooming.si, si privoščite stožec, šopek, sezonsko cvetje ali dolgotrajne vrtnice. Podarite si svežino in barvitost priljubljenih cvetov.


IZBERITE SVOJ ŠOPEK

Šopki iz naše ponudbe

Šopek Wild Blooms
Novo

Šopek Wild Blooms

od 39,80 €
Šopek Sweet Avalanche

Šopek Sweet Avalanche

od 44,90 €
Šopek Garden

Šopek Garden

od 44,90 €
Šopek Red red wine

Šopek Red red wine

od 42,90 €

Oznake

dostava šopkadostava roždostava cvetja
NAZAJ
Preberite tudi
Krizantema - zvestobo, optimizem, veselje in dolgo življenje.

Krizantema - zvestoba, optimizem, veselje in dolgo življenje.

Krizanteme so poleg vrtnic ena izmed najbolj priljubljenih rož na svetu. Krizantema izvira iz grške besede Chrys, kar pomeni zlato (barva prvotnega cveta) in anthemon, kar pomeni cvet.

Lilije. Ali poznate njihov pomen?

Lilije. Ali poznate njihov pomen?

Šopek lilij je zaradi svoje lepote, raznolikosti barv in vrst, ki lahko simbolizirajo različne pomene, odlična izbira za darilo.

Dostava cvetja v podravski regiji ni mačji kašelj

Dostava cvetja v podravski regiji ni mačji kašelj

V geografsko tako raznoliki regiji kot je podravska, je kakršnakoli dostava pravi podvig.

Dostava svežega cvetja v obalno - kraško in goriško regijo

Dostava svežega cvetja v obalno - kraško in goriško regijo

Kako cvetni sta ti dve regiji, takoj opazimo iz imena kraja v piranski občini, Portoroža, Nova Gorica pa ima cvet, vrtnico, celo v svojem avtomobilskem grbu.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×