Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x

Dostava svežih šopkov do Posavja in Zasavja

Najmanjši slovenski regiji, ki ju zaznamuje najdaljša slovenska reka, sta si toliko različni, kot sta si podobni. Medtem, ko se Posavje široko odpira proti sosednji Hrvaški, Zasavje obsega hribovit svet ob reki Savi med Ljubljansko kotlino in Panonsko nižino v Posavskem hribovju. Če je v Posavju ena glavnih gospodarskih panog turizem, se turisti ne odločajo prav pogosto za obisk predvsem industrijske zasavske regije.

V Bistrici ob Sotli in Brežicah se veselijo po pošti prejetih cvetličnih aranžmajev

Kjer se združita dve pomembni slovenski reki, Sava in Krka, ležijo Brežice. Prebivalci tega mesta se radi družijo in še raje obdarujejo. Šopek svežega cvetja je vedno dobrodošlo darilo ob pomembnih obletnicah ali le občasnih obiskih. V Bistrici ob Sotli vidimo cvetje povsod, kamorkoli pogledamo. Tu ljudje cenijo naravo in jo živijo. Dostava rož v ti dve obmejni občini nam je vedno v veliko veselje.

Čisto sveža Mestna občina Krško nima težav z dostavo cvetja

Dolenjske Benetke, kot radi imenujemo Kostanjevico na Krki, so pravljične same po sebi. Tisto piko na i, ki jo vedno iščemo in h kateri vedno težimo, pa daje sveže cvetje. Odkar lahko na spletni strani blooming.si naročite šopek sezonskega cvetja, dolgotrajne vrtnice ali šopek rezanega cvetja, je ta pika na i, zgolj klik oddaljena od vašega doma. Za dostavo cvetlic pa smo seveda poskrbeli tudi v čisto sveži mestni občini v Posavju, v Krškem.

Tudi za Sevnico le najbolj sveže cvetje, ki prispe naravnost na dom

O znamenitostih Sevnice je bilo v zadnjih letih veliko povedanega. Tako je bila v teh krajih največkrat spominjana rožica, ki je že davno zapustila Posavje in domovino, žena nekdanjega predsednika ZDA, Melania. In čeprav v naši ponudbi ni šopka z njenim imenom, vam bo zagotovo uspelo izbrati kakšnega posebnega, ki bo razveselil vašo prijateljico.

Dostava cvetja je v vseh zasavskih občinah in Radečah že kar ustaljena

Radeče so tista občina, ki povezuje obe savski regiji, Posavje in Zasavje. Ko ima Zveza ribiških družin Zasavja in Posavja kakšen poseben dogodek, se radi poslužijo dostave cvetja in zagotovijo svojim nastopajočim sveže cvetlične aranžmaje ali šopke rezanega cvetja. Tako so pokrite tudi dostave do Hrastnika, Litije, Zagorja ob Savi in Trbovelj. Vsi v tem koncu Slovenije naravnost obožujejo posebne stožce s cvetjem, ki jih najdejo na spletni strani blooming.si.

Kako naročite dostavo svežega cvetja?

Preprosto. V spletni cvetličarni blooming.si, ki deluje vsak dan, 24 ur na dan, izberete želen šopek, velikost, barvo in vrsto cvetja, označite datum dostave in, če gre za darilo, dodate osebno posvetilo. Vsako naročilo gre naprej še isti dan in že naslednji dan se veselite izbranih cvetlic. Šopke, ki jih želite prejeti v petek ali jih rabite med vikendom, naročite najkasneje v četrtek do 12. ure.

Oznake

dostava šopkadostava roždostava cvetja
NAZAJ
Preberite tudi
8.marec - Dan Žena. Poznate pomen praznika?

8.marec - Dan Žena. Poznate pomen praznika?

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga v približno 100 državah praznujejo vsako leto 8. marca.

Dostava cvetja v podravski regiji ni mačji kašelj

Dostava cvetja v podravski regiji ni mačji kašelj

V geografsko tako raznoliki regiji kot je podravska, je kakršnakoli dostava pravi podvig.

Dostava šopka v največji, osrednjeslovenski, regiji - Ljubljana, Logatec, Ivančna Gorica, Kamnik

Dostava šopka v največji, osrednjeslovenski, regiji - Ljubljana, Logatec, Ivančna Gorica, Kamnik

Ne čakajte posebnih priložnosti, sveže cvetje naj bo skromno darilce za vašo dušo. Tudi v največjem mestu imate vedno stik z izbrano lepoto narave, cvetjem, zelenjem in bogato barvitostjo.

FlowerBox in dolgotrajne vrtnice

FlowerBox in dolgotrajne vrtnice

Dolgotrajne vrtnice v FlowerBox-u so elegantno darilo v žametni ali mat škatlici, polnjeni z dolgo obstojnimi vrtnicami. Takšne vrtnice lahko trajajo dlje kot 2 leti

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×