Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x

FlowerBox in dolgotrajne vrtnice

Dolgotrajne vrtnice v FlowerBox-u so elegantno darilo v žametni ali mat škatlici, polnjeni z dolgo obstojnimi vrtnicami. Takšne vrtnice lahko trajajo dlje kot 2 leti.

Kaj so dolgotrajne vrtnice?

Dolgotrajne vrtnice so prave vrtnice, obdelane na poseben način, da ne potrebujejo svetlobe ali vode. S tem dosežemo, da so vrtnice obstojne kar 2 leti.

Število vrtnic v FlowerBox je odvisno od velikosti rože.

FlowerBox in barve vrtnic

Rdeča - simbol ljubezni in romantike ter pomeni lepoto in popolnost. Najljubše darilo za valentinovo ali obletnico poroke, rdeča vrtnica kaže tudi veliko strast. Podajanje rdeče vrtnice lahko pomeni tudi priznanje uspeha nekoga in spoštovanje osebe.

Roza - simbolizira ženskost, eleganco, eleganco, prefinjenost in je pogosto podana kot izraz občudovanja. Rožnata vrtnica kaže hvaležnost in srečo ter ima nežnejši pomen kot rdeča. Roza je v več odtenkih, od svetlih do temnih.

Bela - bela je barva čistosti, nedolžnosti, ponižnosti in čednosti. Povezan je s poroko in poroko, ki označujeta nov začetek. Tudi bela vrtnica je simbol naklonjenosti in spoštovanja. Pošilja sporočilo naklonjenosti in kaže čiste namene, šopek belih vrtnic pa se pogosto kupi v znak pozdrava in spomina na nekoga.

Rumena - rumene vrtnice pomenijo bogastvo, bujnost in obilje. V viktorijanskih časih so bili simbol ljubosumja, danes pa pomenijo prijateljstvo. Močna, rumena barva kot sonce prebudi občutek topline in sreče. Idealen je za izkazovanje veselja, naklonjenosti in prijateljstva.

Oranžna - Topli, živahni toni oranžnih vrtnic simbolizirajo navdušenje in željo. So kot nalašč za izkazovanje oboževanja in privlačnosti, s skritim sporočilom strasti in navdušenja.

Barva breskve - nežna barva breskve izkazuje hvaležnost, priznanje in spoštovanje. Pogosto ga častijo kot izraz sočutja.

Modra, vijolična, pisana - vrtnice, ki jih v naravi ni, pomenijo nedosegljive in nemogoče.

Ponudbo dolgotrajnih vrtnic v FlowerBoxu najdete tukaj.
FlowerBox in dolgotrajne vrtniceFlowerBox in dolgotrajne vrtniceFlowerBox in dolgotrajne vrtniceFlowerBox in dolgotrajne vrtnice

Šopki iz naše ponudbe

Oznake

dolgotrajne vrtnicevrtnicedarilo za obletnicošopek za rojstni dan
NAZAJ
Preberite tudi
Kako podaljšamo svežino šopkov?

Kako podaljšamo svežino šopkov?

Nekaj nasvetov in navodil kako zagotoviti čim daljši obstoj vaših cvetličnih aranžmajev.

Dostava šopka v največji, osrednjeslovenski, regiji - Ljubljana, Logatec, Ivančna Gorica, Kamnik

Dostava šopka v največji, osrednjeslovenski, regiji - Ljubljana, Logatec, Ivančna Gorica, Kamnik

Ne čakajte posebnih priložnosti, sveže cvetje naj bo skromno darilce za vašo dušo. Tudi v največjem mestu imate vedno stik z izbrano lepoto narave, cvetjem, zelenjem in bogato barvitostjo.

Dostava svežega cvetja v obalno - kraško in goriško regijo

Dostava svežega cvetja v obalno - kraško in goriško regijo

Kako cvetni sta ti dve regiji, takoj opazimo iz imena kraja v piranski občini, Portoroža, Nova Gorica pa ima cvet, vrtnico, celo v svojem avtomobilskem grbu.

Vpliv cvetja na naše počutje

Vpliv cvetja na naše počutje

Ali lahko nekaj tako preprostega kot je cvetje, vpliva na naše boljše počutje? Seveda. Pomislite kako veseli ste, ko prejmete darilo od nekoga.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×