Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x
Rjavi FlowerBox z dolgotrajnimi vrtnicami
Rjavi FlowerBox z dolgotrajnimi vrtnicamiRjavi FlowerBox z dolgotrajnimi vrtnicamiRjavi FlowerBox z dolgotrajnimi vrtnicamiRjavi FlowerBox z dolgotrajnimi vrtnicami

Rjavi FlowerBox z dolgotrajnimi vrtnicami

Vsebina šopka

Dolgotrajne vrtnice v elegantni rjavi škatlici. Vrtnice so obstojne več kot 2 leti.

Naročilo trenutno ni mogoče!


Poteka posodobitev sistema.
Hvala za razumevanje!
 • Opis izdelka
 • Dolgotrajne vrtnice v FlowerBox-u so elegantno darilo v žametni ali mat škatlici, polnjeni z dolgo obstojnimi vrtnicami. Takšne vrtnice lahko trajajo dlje kot 2 leti.

  Dolgotrajne vrtnice so prave vrtnice, obdelane na poseben način, da ne potrebujejo svetlobe ali vode. Barvo vrtnic v škatli lahko izberete sami, odvisno od sporočila, ki ga želite poslati.

  Število vrtnic v FlowerBox je odvisno od velikosti rože.Rdeča - simbol ljubezni in romantike ter pomeni lepoto in popolnost. Najljubše darilo za valentinovo ali obletnico poroke, rdeča vrtnica kaže tudi veliko strast. Podajanje rdeče vrtnice lahko pomeni tudi priznanje uspeha nekoga in spoštovanje osebe.

  Roza - simbolizira ženskost, eleganco, eleganco, prefinjenost in je pogosto podana kot izraz občudovanja. Rožnata vrtnica kaže hvaležnost in srečo ter ima nežnejši pomen kot rdeča. Roza je v več odtenkih, od svetlih do temnih.

  Bela - bela je barva čistosti, nedolžnosti, ponižnosti in čednosti. Povezan je s poroko in poroko, ki označujeta nov začetek. Tudi bela vrtnica je simbol naklonjenosti in spoštovanja. Pošilja sporočilo naklonjenosti in kaže čiste namene, šopek belih vrtnic pa se pogosto kupi v znak pozdrava in spomina na nekoga.

  Rumeno - rumene vrtnice pomenijo bogastvo, bujnost in obilje. V viktorijanskih časih so bili simbol ljubosumja, danes pa pomenijo prijateljstvo. Močna, rumena barva kot sonce prebudi občutek topline in sreče. Idealen je za izkazovanje veselja, naklonjenosti in prijateljstva.

  Oranžna - Topli, živahni toni oranžnih vrtnic simbolizirajo navdušenje in željo. So kot nalašč za izkazovanje oboževanja in privlačnosti, s skritim sporočilom strasti in navdušenja.

  Barva breskve - nežna barva breskve izkazuje hvaležnost, priznanje in spoštovanje. Pogosto ga častijo kot izraz sočutja.

  Modra, vijolična, pisana - vrtnice, ki jih v naravi ni, pomenijo nedosegljive in nemogoče. (naročiti je treba 3 dni vnaprej).
 • Dodatni opis
 • Blooming v angleščini pomeni cvetenje in naša blagovna znamka je znana po tem, da dostavljamo rože v brstih, da ostanejo čim dlje v toplini vašega doma. Takšen cvetlični aranžma lahko traja do 10 dni.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

Poglejte tudi

Oznake

vrtnicedolgotrajne vrtnicedarilošopek za rojstni dan
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×