Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x
Šopek Krizantem
Šopek KrizantemŠopek Krizantem

Šopek Krizantem

Vsebina šopka

Šopek krizantema je čudovit šopek vseh vrst in velikosti krizantem svetlih in pastelnih barv. Mini krizanteme, enoglave krizanteme in spray krizanteme z okrasnim zelenjem. Na sliki je šopek srednje velikosti (15 stebel).

Naročilo trenutno ni mogoče!


Poteka posodobitev sistema.
Hvala za razumevanje!
  • Opis izdelka
  • Šopek krizantema je čudovit šopek vseh vrst in velikosti krizantem svetlih in pastelnih barv. Poseben in unikaten šopek, ki je popolno darilo za rojstvo otroka, darilo za rojstni dan ali romantično gesto. Na sliki je šopek srednje velikosti 15 cvetov.
  • Nasveti
  • Rezano cvetje obožuje hladno, zato uporabite samo hladno vodo ali pa šopek postavite na balkon in ga izpostavite hladnim jesenskim večerom. Obstojnost cvetov lahko podaljšate tudi z malo laka za lase, katerega nanesete na spodnjo stran rož, a pšššš…

    V vodo je dobro dodati hranilo za rože. Blooming Ekipa, zato priporoča hranilo za rože, ki je na voljo v vrečkah! Zmešajte eno (1) vrečko na liter vode.
  • Navodila za uporabo
  • Odstranite odvečno zelenje in šopek obrežite z vrtnimi škarjami ali ostrim nožem pod kotom 45 stopinj, najbolje enega za drugim. Ta poteza bo preprečila vstop zraka v rastlino in omogočila, da rastlina bolje sprejema vodo iz vaze. Izogibajte se rezanju z navadnimi škarjami, saj lahko rastlino zdrobite in s tem skrajšate njeno življenjsko dobo. Ta postopek ponovite, ko opazite gnilobo na dnu stebla.
  • Dodatni opis
  • Blooming v angleščini pomeni cvetenje in naša blagovna znamka je znana po tem, da dostavljamo rože v brstih, da ostanejo čim dlje v toplini vašega doma. Takšen cvetlični aranžma lahko traja do 10 dni.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

Poglejte tudi
Šopek Lilij

Šopek Lilij

od 23,90 €
Šopek Red red wine

Šopek Red red wine

od 42,90 €
Šopke Bloom
Priporočamo

Oznake

šopek rožzelenješopekdostava šopkakrizanteme
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×