Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x
Šopek Pretty in Pink
Šopek Pretty in PinkŠopek Pretty in PinkŠopek Pretty in PinkŠopek Pretty in Pink

Šopek Pretty in Pink

Vsebina šopka

Vrtnice, kamelije, nageljni, alstromerije, liziantuse, anemone in evkaliptus. Pretty in Pink šopek je odlično rojstnodnevno darilo, ki bo razveselilo vaše najdražje.

Naročilo trenutno ni mogoče!


Poteka posodobitev sistema.
Hvala za razumevanje!
  • Opis izdelka
  • Pretty in Pink šopek je odlično rojstnodnevno darilo, ki bo razveselilo vaše najdražje. Šopek je narejen iz mešanice sezonskega cvetja, svetlih barv in kamelauke s češnjevimi vejicami in je popolno romantično darilo. Lahko ga podarite tudi kot darilo za rojstni dan ali kot gesto za posebno priložnost.
  • Nasveti
  • Rezano cvetje obožuje hladno, zato uporabite samo hladno vodo ali pa šopek postavite na balkon in ga izpostavite hladnim jesenskim večerom. Obstojnost cvetov lahko podaljšate tudi z malo laka za lase, katerega nanesete na spodnjo stran rož, a pšššš…

    V vodo je dobro dodati hranilo za rože. Blooming Ekipa, zato priporoča hranilo za rože, ki je na voljo v vrečkah! Zmešajte eno (1) vrečko na liter vode.
  • Navodila za uporabo
  • Odstranite odvečno zelenje in šopek obrežite z vrtnimi škarjami ali ostrim nožem pod kotom 45 stopinj, najbolje enega za drugim. Ta poteza bo preprečila vstop zraka v rastlino in omogočila, da rastlina bolje sprejema vodo iz vaze. Izogibajte se rezanju z navadnimi škarjami, saj lahko rastlino zdrobite in s tem skrajšate njeno življenjsko dobo. Ta postopek ponovite, ko opazite gnilobo dna stebla.
  • Dodatni opis
  • Blooming v angleščini pomeni cvetenje in naša blagovna znamka je znana po tem, da dostavljamo rože v brstih, da ostanejo čim dlje v toplini vašega doma.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

Poglejte tudi
Šopke Bloom
Priporočamo
Šopek Garden

Šopek Garden

od 44,90 €

Oznake

šopekvrtnicenageljnialstromerijeanemoneevkaliptusdostava šopkakamelijeliziantusi
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×