Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x
Šopek Red red wine
Šopek Red red wineŠopek Red red wineŠopek Red red wine

Šopek Red red wine

Vsebina šopka

Šopek Red red wine je odlično darilo za rojstni dan, ki bo razveselilo vaše najdražje. Vrtnice, nageljni, mini gerbere, krizanteme, ornitogalumi dišečega evkaliptusa. Na sliki je šopek velike velikosti (23 stebel).

Naročilo trenutno ni mogoče!


Poteka posodobitev sistema.
Hvala za razumevanje!
  • Opis izdelka
  • Šopek Red red wine je odlično darilo za rojstni dan, ki bo razveselilo vaše najdražje. Šopek je sestavljen iz mešanice sezonskega cvetja, živo rdeče in rožnate barve z evkaliptusom. Lahko ga podarite tudi kot darilo za rojstni dan ali kot gesto za posebno priložnost. Slika prikazuje šopek velike velikosti.
  • Nasveti
  • Rezano cvetje obožuje hladno, zato uporabite samo hladno vodo ali pa šopek postavite na balkon in ga izpostavite hladnim jesenskim večerom. Obstojnost cvetov lahko podaljšate tudi z malo laka za lase, katerega nanesete na spodnjo stran rož, a pšššš…

    V vodo je dobro dodati hranilo za rože. Blooming Ekipa, zato priporoča hranilo za rože, ki je na voljo v vrečkah! Zmešajte eno (1) vrečko na liter vode.
  • Navodila za uporabo
  • Odstranite odvečno zelenje in šopek obrežite z vrtnimi škarjami ali ostrim nožem pod kotom 45 stopinj, najbolje enega za drugim. Ta poteza bo preprečila vstop zraka v rastlino in omogočila, da rastlina bolje sprejema vodo iz vaze. Izogibajte se rezanju z navadnimi škarjami, saj lahko rastlino zdrobite in s tem skrajšate njeno življenjsko dobo. Ta postopek ponovite, ko opazite gnilobo na dnu stebla.
  • Dodatni opis
  • Blooming v angleščini pomeni cvetenje in naša blagovna znamka je znana po tem, da dostavljamo rože v brstih, da ostanejo čim dlje v toplini vašega doma. Takšen cvetlični aranžma lahko traja do 10 dni.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

Poglejte tudi
Šopek Pretty in Pink
Novo

Šopek Pretty in Pink

od 44,90 €
Šopek Wild Blooms
Novo

Šopek Wild Blooms

od 39,80 €
Šopek Sweet Avalanche

Šopek Sweet Avalanche

od 44,90 €

Oznake

vrtnicenageljnikrizantemešopek rožšopekdostava šopkaevkaliptusgerbereornitogalum
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×