Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x
Šopek Vrtnic z evkaliptusom (po komadu)
Šopek Vrtnic z evkaliptusom (po komadu)Šopek Vrtnic z evkaliptusom (po komadu)Šopek Vrtnic z evkaliptusom (po komadu)

Šopek Vrtnic z evkaliptusom (po komadu)

Vsebina šopka

Vrtnice, evkaliptus. Minimalno pakiranje 7 kos
 • Opis izdelka
 • Šopek vrtnic je popolno romantično darilo za vsako priložnost. Rdeča - simbol ljubezni in romantike ter pomeni lepoto in popolnost. Najljubše darilo za valentinovo ali obletnico poroke, šopek vrtnic kaže tudi veliko strast. Podajanje rdeče vrtnice lahko pomeni tudi priznanje uspeha nekoga in spoštovanje osebe.
  • Bela - bela je barva čistosti, nedolžnosti, ponižnosti in čednosti. Povezan je s poroko in poroko, ki označujeta nov začetek. Tudi bela vrtnica je simbol naklonjenosti in spoštovanja. Pošilja sporočilo naklonjenosti in kaže čiste namene, šopek belih vrtnic pa se pogosto kupi v znak pozdrava in spomina na nekoga.
  • Rumeno - rumene vrtnice pomenijo bogastvo, bujnost in obilje. V viktorijanskih časih so bili simbol ljubosumja, danes pa pomenijo prijateljstvo. Močna, rumena barva kot sonce prebudi občutek topline in sreče. Idealen je za izkazovanje veselja, naklonjenosti in prijateljstva.
  • Roza - simbolizira ženskost, eleganco, eleganco, prefinjenost in je pogosto podana kot izraz občudovanja. Rožnata vrtnica kaže hvaležnost in srečo ter ima nežnejši pomen kot rdeča. Roza je v več odtenkih, od svetlih do temnih. Šopek vrtnic v tej barvi izgleda fantastično in vsekakor ga priporočamo.
  • Oranžna - Topli, živahni toni oranžnih vrtnic simbolizirajo navdušenje in željo. So kot nalašč za izkazovanje oboževanja in privlačnosti, s skritim sporočilom strasti in navdušenja.
  • Barva breskve - nežna barva breskve izkazuje hvaležnost, priznanje in spoštovanje. Pogosto ga častijo kot izraz sočutja.
  • Barva sivke - nenavadna barva sivke je popoln simbol očaranosti in fascinacije. Ta barva izraža tudi ljubezen na prvi pogled.

  Modra - vrtnice, ki jih v naravi ni, pomenijo nedosegljive in nemogoče (naročiti jih je potrebno 3 dni vnaprej).
 • Nasveti
 • Rezano cvetje obožuje hladno, zato uporabite samo hladno vodo ali pa šopek postavite na balkon in ga izpostavite hladnim jesenskim večerom. Obstojnost cvetov lahko podaljšate tudi z malo laka za lase, katerega nanesete na spodnjo stran rož, a pšššš…

  V vodo je dobro dodati hranilo za rože. Blooming Ekipa, zato priporoča hranilo za rože, ki je na voljo v vrečkah! Zmešajte eno (1) vrečko na liter vode.
 • Navodila za uporabo
 • Odstranite odvečno zelenje in šopek obrežite z vrtnimi škarjami ali ostrim nožem pod kotom 45 stopinj, najbolje enega za drugim. Ta poteza bo preprečila vstop zraka v rastlino in omogočila, da rastlina bolje sprejema vodo iz vaze. Izogibajte se rezanju z navadnimi škarjami, saj lahko rastlino zdrobite in s tem skrajšate njeno življenjsko dobo. Ta postopek ponovite, ko opazite gnilobo na dnu stebla.
 • Dodatni opis
 • Blooming v angleščini pomeni cvetenje in naša blagovna znamka je znana po tem, da dostavljamo rože v brstih, da ostanejo čim dlje v toplini vašega doma. Takšen cvetlični aranžma lahko traja do 10 dni.
NAROČILO TRENUTNO NI MOGOČE!

Hvala za razumevanje!

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

Poglejte tudi
Šopek Red red wine

Šopek Red red wine

od 42,90 €
Šopek Pretty in Pink
Novo

Šopek Pretty in Pink

od 44,90 €
Šopek Sweet Avalanche

Šopek Sweet Avalanche

od 44,90 €

Oznake

evkaliptusšopek roždostava cvetjavrtnicešopekdostava šopka
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×