Naročila oddana med ponedeljkom in četrtkom do 12:00 ure vam dostavimo že naslednji delovni dan.

x
Šopek Wild Blooms
Šopek Wild BloomsŠopek Wild BloomsŠopek Wild BloomsŠopek Wild Blooms

Šopek Wild Blooms

Vsebina šopka

Šopek je narejen iz mešanice sezonskega cvetja: Alstromerije, Lilije, Alium, Nageljni, Mini Gerbere, Astre, Ornitogalum, ... v glavnem vsega po malo. Na sliki je šopek srednje velikosti (15 stebel).
  • Opis izdelka
  • Šopek Wild Blooms je odlično darilo za rojstni dan, ki bo razveselilo vaše najdražje. Šopek je narejen iz mešanice sezonskega cvetja, pastelnih barv in evkaliptusa in je popolno romantično darilo. Lahko ga podarite tudi kot darilo za rojstni dan ali kot gesto za posebno priložnost. Na sliki je šopek srednje velikosti.
  • Nasveti
  • Rezano cvetje obožuje hladno, zato uporabite samo hladno vodo ali pa šopek postavite na balkon in ga izpostavite hladnim jesenskim večerom. Obstojnost cvetov lahko podaljšate tudi z malo laka za lase, katerega nanesete na spodnjo stran rož, a pšššš…

    V vodo je dobro dodati hranilo za rože. Blooming Ekipa, zato priporoča hranilo za rože, ki je na voljo v vrečkah! Zmešajte eno (1) vrečko na liter vode.
  • Navodila za uporabo
  • Odstranite odvečno zelenje in šopek obrežite z vrtnimi škarjami ali ostrim nožem pod kotom 45 stopinj, najbolje enega za drugim. Ta poteza bo preprečila vstop zraka v rastlino in omogočila, da rastlina bolje sprejema vodo iz vaze. Izogibajte se rezanju z navadnimi škarjami, saj lahko rastlino zdrobite in s tem skrajšate njeno življenjsko dobo. Ta postopek ponovite, ko opazite gnilobo dna stebla.
  • Dodatni opis
  • Blooming v angleščini pomeni cvetenje in naša blagovna znamka je znana po tem, da dostavljamo rože v brstih, da ostanejo čim dlje v toplini vašega doma. Takšen cvetlični aranžma lahko traja do 10 dni.
NAROČILO TRENUTNO NI MOGOČE!

Hvala za razumevanje!

BREZPLAČNA DOSTAVA ŠOPKA

Pri nakupu nad 100 €

100% ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu

HITRA DOSTAVA ŠOPKA

Dostava izdelkov v roku 2 delovnih dni po celotni Sloveniji

VAREN NAKUP

Spletna stran uporablja SSL certifikat. Spletno plačilo poteka preko sistema stripe

Poglejte tudi
Šopek Podpis
Priporočamo

Šopek Podpis

od 44,90 €
Šopek Lilij

Šopek Lilij

od 23,90 €
Šopek Krizantem

Šopek Krizantem

od 23,90 €
Šopek Garden

Šopek Garden

od 44,90 €

Oznake

lilijealiumnageljniastreornitogalumšopek rožšopekalstromerijedostava šopkagerbere
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×